Hvordan kjøpe Tomra aksjer? Kjøp Tomra aksjen her

I Norge er panting av flasker for de fleste av oss ensbetydende med Tomra sine automater.

Slik har det vært lenge, -og selv om Tomra- automatene har løpende utviklet seg veldig mye, er den største endringen sannsynligvis å finne ‘på baksiden’ i Tomra’s pante, -og resirkulerings-systemer.

Tomra ble grunnlagt tilbake i 1972, -og da basert på en foretingside tuftet på design, produksjon og salg av såkalte omvendte salgsautomater (RVMs). Panteautomater på godt norsk.

I dag tilbyr Tomra verdensledede pante løsninger med veldig avanserte funksjoner som muliggjør innsamling, -og sortering som optimaliserer ressursgjenvinning og minimerer avfall i hovedsaklig næringsmiddel, -men også i gruveindustrien.

Tomra aksjen er notert på Oslo Børs og har tickeren ‘TOM’

Tomra har i dag ca. 80 000 pantemaskiner i mer enn 60 forskjellige markeder, og er en verdens ledende leverandør av omvendte salgsløsninger (RVM).

Årlig fassiliterer Tomra innsamling av mer enn 40 milliarder tomme bokser og flasker, og gir forhandlere og andre kunder en effektiv måte å samle inn, sortere og behandle disse på.

Tomra håndterer i dag panting, henting, transport og behandling av brukt pantegods. Selskapet håndterer hele 340 000 tonn pantegods årlig.

Videre er Tomra globalt meget sterkt representert med flere typer sorterings teknologi som brukes innen avfallssortering, gruvedrift, samt innen prosessinduistridelen av matvarebransjen.

Totalt har Tomra mer enn 100 000 installasjoner i mer enn 80 forskjellige markeder.

Tomra hadde i 2021 ca 4300 globalt ansatte, og inntekter på ca 9,9 milliarder kroner.

I en verden som stadig fokuserer mer og mer på miljøvennlige og bærekraftige løsninger er det lett å se for seg Tomra som en fremtidig bidragsyter.

Resirkulering, og automatisering som legger tilrette for mer miljøvennlige produksjonsformer er definitivt kommet for å bli, slik at Tomra aksjen vil nok kunne bli veldig interessant å følge med på i tiden som kommer…

Hvordan kjøpe Tomra aksjer?

Vi anbefaler CFD-megleren Skilling for aktiv aksjehandel. Skilling er godt tilpasset norske tradere med lynrask registrering med BankID, norsk kundesupport og et stort utvalg med norske og globale aksjer.

Steg 1: Registrer deg hos Skilling

SkillingSkilling tilbyr kurtasjefri aksjehandel i nesten 1000 aksjer i Norge og globalt.

  1. Registrer konto med BankID
  2. Foreta et innskudd
  3. Velg ønsket aksje i plattformen

Du kan også teste en gratis demokonto. Demokontoen fungerer umiddelbart ved å registrere epost og telefonnummer.

  • Norsk kundesupport
  • Ekstremt lave kostnader
  • 4 handelsplattformer
  • BankID
  • 1000+ instrumenter
  • Kontovaluta i NOK

Steg 2: Velg aksjen i plattformen

Du kan enkelt navigere i Skilling Trader ved å enten søke etter ønsket aksje eller filtrere mellom ulike sektorer, land m.m.

I ordrevinduet kan du velge hvor mange aksjer du vil kjøpe, samt om du ønsker å plassere stopp- og gevinst-ordrer.

Du kan også handle andre instrumenter som valuta, krypto, råvarer og indekser hos Skilling.

Skilling
BEST I TEST

Skilling

10

✅ Kurtasjefritt
✅ Norsk kundeservice
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
ANBEFALT

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 76 % og 80% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.