Skilling lanserer Copy Trading

Du kan nå velge blant mer enn 1000 strategier å investere igjennom Skilling sin copytrading plattform.

Skilling har åpnet for at alle som benytte seg av cTrader plattformen fra Skilling nå kan velge å kopiere strategier fra nærmest utallige tilbydere.

Hva vil dette si?

Om du har interesse for investeringer og trading, men mangler tid, kompetanse, erfaring, -eller om du ganske enkelt ikke ønsker å bruke så mye av tiden din på dette så kan du helt enkelt bare følge andre tradere, og på den måten automatisk få den samme avkastningen som disse.

Hvordan velge den beste strategien?

Det er veldig mange som lurer på hvilken copytrading-strategi de skal velge. Som ved alt annet finnes det her gode og mindre gode valg.

Da det (dessverre) er åpent for alle og enhver, – så er det en del bør være oppmerksom på, – og følgelig en god del strategier en bør holde seg unna.

De mest åpenbare er strategiene med;

Lav egenkapital

Strategier med lite egne penger på sine kontoer. Disse kontoene er ofte satt opp utelukkende for å tjene penger på de som følger disse, uten at forvalter/strategi tilbyder risikerer egne penger. Dette veldig ofte i kombinasjon med høy giring.

Høy giring

Strategier som benytter seg av veldig høy giring (noen tillater opp til 500:1), og disse er fdet or alle praktiske formål bare et spørsmål om tid før det går veldig galt.

Kort historikk

Kontoer som har kort historikk er det god grunn til å tenke seg ekstra nøye om før en eventuelt velger å følge disse.

Hvilke strategier skal jeg følge?

Velg en forvalter som risikerer egne penger, som har god avkastningshistorikk , og som ikke benytter seg av veldig høy giring.

Videre er det fornuftig å se på historiske handler på kontoen (hvilke instrumenter har det blitt handlet).

Det er også ofte en god ide å velge en forvalter som en vet hvem er, – og som en kan komme i kontakt med om det skulle være noe en lurer på og ønske å spørre om (svært mange strategi-tilbydere har bare brukernavn, slik at en ikke har muligheten til å vite hvem disse er, -og langt mindre å komme i kontakt med).

Benytter du deg av disse enkle forhåndsreglene så vil du i praksis være mye mer trygg på å finne en forvalter med en trading strategi du kan stole på at vil gi deg en god avkastning på pengene dine.

Populære artikler

Hva er CFD?

CFDer lar deg handle i finansielle markeder som aksjer,...

Shorte kryptovaluta

Å shorte Bitcoin eller andre kryptovaluta betyr at du...

Giring av aksjer

Kom i gang med giring av aksjer på bare...

Grønne aksjer: 2021 guide til grønne aksjeinvesteringer

Grønne aksjer har blitt mer og mer ettertraktet. Dette...

Kjøpe aksjer: En fullstendig guide for 2021

Kjøpe aksjer I den senere tid har interessen for å...

Kjøpe Bitcoin: Slik investerer du i Bitcoin i 2021

Kjøpe Bitcoin? Bitcoin (BTC) er verdens desidert største og...