Hvordan kjøpe Storebrand aksjer? Kjøp Storebrand aksjer her

Å kjøpe Storebrand aksjer er det svært mange private og profesjonelle investorer som velger å gjøre.

storebrand-aksjeStorebrand ASA er et stort norsk forsikringsselskap og regnes absolutt blant de ledende aktørene i det norske markedet for sparing og forsikring.

Kjøper du aksjer i Storebrand, kjøper du aksjer i et selskap som driver hovedsakelig innen forretningsområdene; livsforsikring, pensjon, formuesforvaltning og bank.

De senere årene har det vært mye snakk om oppkjøp og forskjellige former for  konsolideringer i den norske forsikrings bransjen, -og alltid når dette får fokus har Storebrand hver eneste gang blitt dratt frem som en nærmest selvskreven kandidat.

Å kjøpe aksjer i Storebrand kan med andre ord også vise seg å ikke bare kunne gi en positiv løpende verdiutvikling og avkastning, -men også å ‘plutselig' gi investorer en mer-avkastning i form av en eventuelle oppkjøpspremie skulle det komme et bud på selskapet.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.storebrand.no

Storebrand Avkastning siste 12 mnd pr 20 september 2022; -24%

Kom i gang med din aksjehandel og invester i Storebrand eller tusenvis av andre norske og internasjonale aksjer og andre verdipapirer hos vår ‘best i test' megler Skilling.

Skilling
ENKLEST & BILLIGST

Skilling

✅ Kurtasjefritt
✅ Kort, Klarna, PayPal++
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Skilling
BEST I TEST

Skilling

10

✅ Kurtasjefritt
✅ Norsk kundeservice
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
ANBEFALT

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 76 % og 80% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.