Hvem er vi

CFD Eksperten er en opplysnings, -og sammenligningstjeneste for CFD handel som har som formål å opplyse, utdanne om CFD.

CFD Eksperten består av et team med lang og omfattende erfaring innen alle aspekter av CFDer, og vil kunne gi deg svar på nærmest hva det skulle være som du måtte lure på innen denne investeringsformen.

Spørsmål rundt valg av CFD megler, erfaring med CFD meglere, hva en bør være oppmerksom på, skatt, sosial-trading/copy trading er bare noen av aspektene rundt denne stadig mer populære formen for trading en kan lære om og få svar på her.

Ekspertene

Teamet bak

Stefan Eriksen

Stefan er utdannet ved Høgskolen i Sør-Trøndelag avdeling for teknologi og Ingeniør økonomi, og har i tillegg en Master of Science grad i Strategi og internasjonal business fra BI. Han har hovedsakelig innehatt lederroller i verdipapirforetak de siste 15 årene, og da med hovedfokus på trading med valuta og derivater. Han var i perioden 2004-2011 adm. Dir. i Nor Securities, COO/Managing Director i Skilling i perioden 2012-2018, og innehar i dag rollen som daglig leder i FX Securities.

Lennart F. Clausen

Lennart er utdannet Diplomøkonom fra BI, og har arbeidet med trading og valuta siden 2000. Først som megler i Nordea (valuta, renter og opsjoner) før han gikk videre til FX Securities som forvalter og tradingsjef. Denne stillingen har han også hatt hos nettmegleren Skilling. Utstrakt erfaring innen trading og forvaltning innenfor valuta, indeks og råvarer gjennom flere år.

Håkon Fuglaas

Håkon har en Bachelorgrad i økonomi fra BI og har tidligere jobbet som valutamegler. Han har gjennomført autorisasjonsordningen i regi av Verdipapirforetakenes forening og har etablert og drevet selskapet K2 Trading siden 2017. Håkon har også vært rangert som topp-trader hos eToro med over 5000 investerende følgere av sine valuta-porteføljer.