Skilling er en Europeisk nettmegler med norske og svenske eiere. Hovedkontoret ligger i Nicosia, Kypros, og de er regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) og Seychelles Financial Service Authority (FSA).

I tillegg, har de innmeldt, og fått godkjent grenseoverskridende virksomhet inn til Norge fra det norske finanstilsynet, samt en egen godkjenning fra FCA i Storbritannia.

Skilling tilbyr kundeservice på både norsk og svensk, samt at registrering av handelskonto skjer via norsk BankID.

I denne artikkelen skal vi utdype hvorfor vi primært anbefaler Skilling for norske tradere. Vi har vektlagt følgende kriterier tyngst:

  • Markedsutvalg tilpasset norske kunder
  • Plattformer tilpasset både nybegynnere og profesjonelle
  • Kostnader knyttet til alle aspekter
  • Support for norske kunder

Har du handlet med Skilling og ønsker å gi oss en tilbakemelding, kan du ta kontakt med oss her.

Markedsutvalg

Hos Skilling kan du trade i over 800 finansielle instrumenter som valuta og CFDer på aksjer, krypto, råvarer og aksjeindekser. Dette inkluderer selvsagt både norske og svensker aksjer, samt norske valutapar som EURNOK, USDNOK, SEKNOK og GBPNOK.

CFDer gir deg muligheten til å gå short eller long posisjoner avhengig av markedsforholdene og din strategi. Å gå «short» betyr at du forventer at en aksje eller et annet instrument vil falle, og du vil tjene på fallende kurser.

I tillegg, gir CFDer deg mulighet til å benytte «giring» som betyr at du kan ta posisjoner vesentlig høyere enn innskudd egenkapital. På aksjer kan du eksempelvis gire opptil fem ganger, slik at du kan få en eksponering på 50.000 ved å ha 10.000 i margin. På valuta, kan du benytte giring opptil 30 ganger på de største valutakryssene som for eksempel EURUSD.

Skulle du ønske å benytte en jurisdiksjon utenfor EU, vil du få tilgang til en mye større grad av giring.

Plattformer

Skilling tilbyr tre ulike plattformer; Skilling Trader, MetaTrader 4 og cTrader.

Skilling Trader har et svært enkelt brukergrensesnitt, nærmest helt uten såkalt finans-sjargong, noe som gjør det tilpasset de som har ingen eller begrenset erfaring med trading. Plattformen benytter charts fra verdens mest populære tilbyder, TradingView.

Skulle man ha behov for mer avanserte løsninger, kan man ta i bruk MT4 eller cTrader. Begge plattformene tilbyr algoritmetrading, bruk av «plugins» og indikatorer, avansert teknisk analyse og mye mer.

Skilltrader, cTrader, & MT4, har alle mobilversjoner tilgjengelig i AppStore og Google Play.

Skilling Trader
Skilling Trader er tilgjengelig på både PC, mobil og nettbrett.

Kostnader

Skilling er ekstremt konkurransedyktig priset med sine to kontotyper; Standard og Premium. Hos førstnevnte handler du på svært gode betingelser, mens hos en Premiumkonto (krever minimum 50.000 i innskudd) handler du på «rå-kurser» med en fast volumfee fra 0,0035 prosent.

De har ingen kostnader forbundet med innskudd eller uttak, samt kontovaluta i norske kroner. Fordelen med NOK som kontovaluta, er at man slipper dyre veksling gebyr som norske banker tar når man f.eks. overfører til kontoer i EUR eller USD.

Skulle man eksempelvis overføre 100.000 NOK fra en norsk bank til en handelskonto i euro, ville banken normalt tatt et vekslingsgebyr tilsvarende 2,5% eller mer. Med andre ord, har du negativ avkastning før du har begynt å handle.

Skilling er svært transparent i den forstand at absolutt alt av kostnader vises til kunden til enhver tid (swaps, spread, kurtasjer mv.).

Support

Skilling tilbyr norsk kundeservice via chat, e-post og telefon. Registrering av handelskonto skjer via norsk BankID, slik at kontoen blir verifisert nærmest umiddelbart.

Besøk nettsiden til Skilling her, eller prøv en kostnadsfri demokonto her.

Oversikt over anmeldelsen
Markedsutvalg
Plattformer
Kostnader
Support