TradingView Charts

I kraft av at den Nordiske Fintech megleren Skilling tilbyr charts fra TradigView i plattformen Skilling Trader og at en fullstendig integrasjon med TradingView vil være på plass om bare et par uker (juni 2022), har vi tatt en ny titt på denne ekstremt populære trading plattformen som blir lovprist av tradere verden rundt.

Ja, du leste riktig.

Du får faktisk handle direkte fra TradingView når du åpner en konto hos Skilling!

Ved å integrere TradingView plattformen vil Skilling framover tilby hele 4 markedsledende handelsplattformer til sine kunder;

  • Skilling Trader
  • cTrader
  • MT4
  • Tradingview

Skilling ble for alvor lagt merke til i fin–tech kretser når de for noen år siden som eneste megler i verden integrerte cTrader plattformen fra SpotWare i sin egen plattform slik at kundene kunne handle sømløst på begge plattformene fra en og samme konto.

Og nå kommer Skiling altså med full integrasjon med TradingView…

🚀 Den nordiske fin-tech megleren Skilling er vår suverene ‘Best i Test' megler. Skilling har den desidert enkleste trading plattformen og er veldig godt tilpasset norske kunder med BankID, konto i NOK, Norsk kundeservice og norske aksjer.

Skilling
BEST I TEST

Skilling

10

✅ Kurtasjefritt
✅ Norsk kundeservice
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
ANBEFALT

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 76 % og 80% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.

Hvorfor er TradingView så populært?

Hva er det med TradingView som gjør at så mange foretrekker akkurat denne tradingplattformen?

TradingView kommer i utgangspunktet med mange gratis-funksjoner som kan benyttes uten noen form for registrering.

Et abonnement på den betalte versjonen er fornuftig og gir god mening når du har behov for ytterligere funksjoner slik som for eksempel flere diagrammer, oppsett og egendefinerte tidsintervaller mv.

Flere hundre tusen betalende brukere vitner om at TradingView virkelig har noe å tilby sine kunder som ingen andre kan…

Er TradingView verdt pengene? Vi mener absolutt det, -og vi forteller deg alt om funksjonalitetene og kostnadene i denne TradingView-anmeldelsen.

Tegneverktøy

Mer enn 50 forskjellig avanserte tegneverktøy er tilgjengelige i alle versjonene av Tradingview. Dette inkluderer linjer og trendkanaler, geometriske former, mønstre mv.

Alle disse forskjellige tegneverktøyene utgjør selve kjerne av det som vi i dag kaller teknisk analyse.

Markedene går gjerne opp og ned, men uavhengig av hva retningen er, hjelper TradingView deg med å forstå de tekniske aspektene av markedene langt bedre en noen andre plattformer vi noen gang har testet.

tegneverktoy-tradingview

Alarmer og kursvarsler

Om du vil du angi kursvarsler på bestemte nivåer på favorittaksjene dine gjør du dette med bare noen få museklikk.

Selv gratisversjonen lar deg bruke varsler på, og jo større abonnement du har, -desto flere varsler og overvåkingsfunksjoner kan benyttes.

En annen og veldig praktisk funksjon er at disse varslene kan settes til en bestemt kurs, eller til indikatorer eller til og med til diagrammer.

Totalt kan du velge mellom hele 12 forskjellige varslingsfunksjoner. Du kan bli varslet per SMS, Push til telefon, via såkalte webhooks eller på e-post.

Handel på Demokonto

Handel på demokonto er for veldig mange den beste måten å lære seg trading på.

Demokonto funksjonen kan benyttes i alle versjoner av TradingView og tradere kan på denne måten teste ut nye strategier uten risiko.

Du kan også lage overvåkningslister og handle uten TradingView når markedet er stengt.

Flere funksjoner hos TradingView

TradingView støtter også trading utenfor markedenes åpningstid, og TradingView sin aksjescreener gir deg mulighet til å kontinuerlig skanne markedet basert på dine egne kriterier.

TradingView-abonnementet Premium gir funksjoner og indikatorer rettet mot sosiale medier.

Pro+ abonnenter og Premium-abonnenter får tilgang til tilpassede fellesskapschatter.

Kundeservice

TradingViews kundesupport er vanligvis veldig god. Den er rask, og du får svar på det du lurer på uten noe styr.

Det er ofte også veldig nyttig å ta en titt på de elektroniske veiledningene som er tilgjengelige.

Når det er sagt så er jo også en stor del av grunnen til at mange velger nettopp Tradingview at trader-samfunnet til Tradingview er veldig aktivt slik at en typisk alltid får svar på hva det enn måte være en lurer på av andre brukere som hjelper deg med å svare på spørsmål og løse problemene du eventuelt måtte støte på.

Vi ser også at veldig mange bruker oppgir at de lærer veldig mye av hverandre ved å nettopp være en del av ‘TradingView-samfundet’

For å handle direkte fra TradingView, kan du opprette en Skilling-konto og koble denne opp mot TradingView.

Dette tar bare noen få minutter og et lettest om du benytter BankID.

Skilling
BEST I TEST

Skilling

10

✅ Kurtasjefritt
✅ Norsk kundeservice
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
ANBEFALT

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 76 % og 80% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.