Hvordan kjøpe Quantafuel aksjer?

Om du vurderer å kjøpe Quanatuel aksjer og på den måten eksponere deg mot denne nye og miljøvennlige industrien kan en investering i Quantafuel aksjer kanskje virke fristende…

Quantafuel er et selskap børsnotert i Oslo hvis forretningside er å omgjøre plastavfall til olje og oljerelaterte produkter ved hjelp av en kjemisk prosess.

Ved at Quantafuel får betalt for å motta plastavfall som i praksis er råstoff, samtidig som selskapet også får betalt for sluttprodukte(ne) de produserer ser Quantafuel sitt snitt til å tjene gode penger på denne ‘gjennvinningsprosessen’.

Nøkkelen ligger selvsagt i skalerbarhet og kommersialisering.

🚀 Den nordiske fin-tech megleren Skilling er vår suverene ‘Best i Test' megler. Skilling har den desidert enkleste trading plattformen og er veldig godt tilpasset norske kunder med BankID, konto i NOK, Norsk kundeservice og norske aksjer.

Skilling
ENKLEST & BILLIGST

Skilling

✅ Kurtasjefritt
✅ Kort, Klarna, PayPal++
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
PRISVINNENDE MEGLER

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 74 % og 89% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.

I kraft av at Quantafuel har fått med seg solide partnere (BASF – verdens største kjemi selskap) samtidig som grønne aksjer er, og har vært ekstremt i skuddet de siste årene ser det ut til at investorene kaster seg på den grønne bølgen som aldri før…

Quantafuel aksjen ble i 2020 børsnotert i Oslo på Mercur Markets Børsen (nå Euronext Growth) og selskapet opplevde til å begynne med en voldsom positiv kursutvikling.

I en børs-periode som har vært veldig positiv til nærmest hva det skal være av grønne investeringer hadde Quantafuel aksjen lenge en helt fantastisk kursutvikling.

Men rundt august 2020 kom en korreksjon som langt på vei rammet alle de nyetablerte / ny-børsnoterte aksjeselskapene på både Oslo Børs og på Euronext Growth børsen, og Quantafuel aksjen fikk også merke denne korreksjonen godt.

Quantafuel aksjen ble børsnotert på en kurs rundt 20 kroner i februar 2020, – og derfra var det så godt som utelukkende enveiskjøring helt til kursen toppet ut på nesten 80 kroner i januar 2021.

På det tidspunktet var Quantafuel verdsatt til rundt 12 milliarder kroner.

I skrivende stund (23 september 2022) ligger aksjekursen til Quantafuel på ca. 9 kroner, og markedsverdien ligger på ca. 1,65 milliarder kroner.

Dette etter en rekke større fall den siste tiden, -med foreløpig punktum i dag den 7 februar 2022 hvor aksjen droppet 25 % på en dag etter nyheter om driftsstans ves Quantafuels annlegg i Skive i Danmark.

Aksjekursen til Quantafuel må nå stige drøyt 100% for å komme opp på emisjonskursen fra ca. 2 år tilbake, -og ca 900 % for å være tilbake til toppnoteringene i januar 2021.

Kanskje er dette riktig tid for å kjøpe Quantafuel…?

quantafuel-aksje

Quantafuel er i en oppbyggingsfase og tjener nesten ikke penger i det hele tatt slik at å regne på inntjening i forhold til aksjekurs gir ikke så veldig mye mening pt.

Neste skritt på veien for Quantafuel vil være å bevise at teknologien fungerer tilfredsstillende samtidig som at de viser at de har kontroll på oppskaleringen og kommersialiseringen av produksjonen

Lykkes Quantafuel med dette kan fremtiden se lys ut…

Hvordan kjøpe Quantafuel aksjen?

Vi anbefaler nettmegleren Skilling for handel i norske aksjer. Skilling er godt tilpasset norske tradere med lynrask registrering med BankID, kundesupport på norsk og et stort utvalg norske og globale aksjer.

Skulle du eventuelt ønske å shorte Quantafuel så gjør du det like lett som å kjøpe aksjen i Skilling sine trading plattformer.

Skilling
ENKLEST & BILLIGST

Skilling

✅ Kurtasjefritt
✅ Kort, Klarna, PayPal++
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Skilling
BEST I TEST

Skilling

10

✅ Kurtasjefritt
✅ Norsk kundeservice
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
ANBEFALT

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 76 % og 80% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.