Kjøpe Binance Coin

Binance Coin (BNB) er en kryptovaluta som er utstedt av Binance børsen og trader under tickeren BNB.

Binance Børsen er i dag den største kryptovalutabørsen i verden, med en kapasitet på ca. 1,4 millioner transaksjoner i sekundet.

Binance Coin (BNB) var opprinnelig basert på Ethereum-nettverket, men nå ligger den i Binances egen blokkjede, ‘Binance-kjeden’.

Hvert kvartal bruker Binance en femtedel av overskuddet til å kjøpe tilbake og permanent ødelegge, eller «brenne», Binance-Coins…

Binance Coin (BNB) ble oprinnelig opprettet som et verktøy for å håndtere rabatt på kurtasjer tilbake i 2017, men bruken har utvidet seg til en rekke applikasjoner, inkludert betalinger for transaksjonsgebyrer (på Binance Chain), reisebestillinger, underholdning, online tjenester, finansielle tjenester mv.

Binance Coin (BNB) har i skrivende stund (Februar 2022) en markedsverdi på ca. 60 milliarder dollar og ligger bare bak Bitcoin, Ethereum og Tether målt i markedsverdi.

Hvordan kjøpe Binance Coin?

Vi anbefaler CFD-megleren Skilling for aktiv handel i kryptovaluta. Skilling er desidert billigst på krypto handel med tilnærmet ikke-eksisterende spread på kryptovaluta og bare 0,1 % kurtasje.

Skilling er et regulert verdipapirforetak og har alle tillatelser til å drive i Norge.

Skilling
BEST I TEST

Skilling

10

✅ Kurtasjefritt
✅ Norsk kundeservice
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. 76% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.

Om Binance Coin

Binance-coin ble først basert på Ethereum blokkkjeden, men har siden fått sin egen blokkkjede.

Nesten halvparten av midlene som ble hentet inn i forbindelse med utstedelsen av Binance Coin var ment å brukes til Binance-merkevarebygging og markedsføring, mens rundt en tredjedel skulle brukes til å etablere og utvikle Binance sin egen handelsplattform.

Binance Coin (BNB) var opprinnelig basert på Ethereum-nettverket, men nå ligger den i Binances egen blokkjede, Binance-kjeden.

Binance Coin (BNB) er i dag den fjerde største kryptovalutaen målt i markedsverdi, bare bak Bitcoin, Ethereum og Tether.

Brenning av Binance-Coin(s)

Selv om 100 millioner Binance-tokens opprinnelig ble tilbudt i ICOen (Initial coin offering) , er den nåværende totale forsyningen lavere.

Hvert kvartal bruker nemlig Binance en femtedel av overskuddet til å kjøpe tilbake og «brenne», Binance-coins .

Binance har regelmessig redusert tilbudet av Binance Coins på denne måten, og ved den siste Binance Coin-brenningen (15. april 2021) destruerte Binance totalt 1.099.888 Binance Coins, tilsvarende ca. 600 mill USD.

Bruk og støtte for Binance-Coins

Binance Coin (BNB) ble opprettet som et verktøy for å rabatterte handelsgebyrer i 2017, men siden den gang har bruken utvidet seg til mange applikasjoner på et bredt antall plattformer. Kryptovalutaen brukes i dag blant annet til å betale for transaksjonsgebyrer på Binance.com, Binance DEX og Binance Chain.

I juni 2021 behandlet Binance Smart Chain så mye som 3,7 millioner daglige transaksjoner, det tredobelte av transakjsons-mengden til Ethereums all-time high antall daglige transaksjoner…

Den mest vanlige bruken av Binance Coins er;

Kredittkortbetalinger, Betale for reiser (på utvalgte nettsteder), Kjøp av virtuelle gaver, samt donasjoner til veldedighet mv.

Skilling
BEST I TEST

Skilling

10

✅ Kurtasjefritt
✅ Norsk kundeservice
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
ANBEFALT

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 76 % og 80% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.