Hvordan kjøpe Facebook aksjer? Kjøp Facebook aksjer her

facebook-aksjeÅ kjøpe Facebook aksjer kan for mange virke som en sikker vinner.

Facebook aksjen har siden børsnoteringen i 2012 hatt en eventyrlig kurs-utvikling.

De som valgte å kjøpe Facebook aksjen med en gang denne var tilgjengelig har snart ti-doblet pengene sine.

I dag (19 september 2022) er Facebook aksjen inne i en veldig dårlig periode. Facebook-aksjen har så langt i 2022 falt med hele 57 % (Meta Platforms, som er morselskapet til Facebook).

Facebook prises i skrivene stund dermed ca. likt som Gjensidige aksjen, -til 16 ganger inntjeningen.

Kan dette være et gunstig tidspunkt å kjøpe Facebook-aksjer på…?

Facebook er et sosialt nettverk, eller et nettsamfunn som sannsynligvis ikke behøver noen ytterligere introduksjon.

Facebook tjener hovedsakelig penger på salg av reklame og er som sådan gratis for brukeren.

Det ligger utvilsomt til rette for at Facebook vil kunne tilby ytterligere tjenester med den enorme brukermassen de har. Facebook har blant annet blitt testet som CRM-system med meget fordelaktige resultater.

Videre er det mange som sier at det bare er et spørsmål om tid før Facebook kommer til å tilby tjenester som i dag typisk er forbeholdt bank og forsikring.

En ting er helt sikkert for de som velger å kjøpe Facebook aksjer i dag, de vil garantert være aksjonærer i et ekstremt spennende selskap som ingen fullt ut nok forstår potensialet av i dag…

Facebook har i dag ca. 2,7 milliarder aktive brukere hver måned på verdensbasis (november 2020) og var det første av de sosiale mediene som passerte 1 milliard aktive brukere.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.facebook.com

Facebook Avkastning siste 12 mnd; -59 % (september 2022)

Kom i gang med din aksjehandel ved å kjøpe Facebook aksjer eller tusenvis av andre norske og internasjonale aksjer og andre verdipapirer hos vår favoritt  megler her;

🚀 Den nordiske fin-tech megleren Skilling er vår suverene ‘Best i Test' megler. Skilling har den desidert enkleste trading plattformen og er veldig godt tilpasset norske kunder med BankID, konto i NOK, Norsk kundeservice og norske aksjer. Du slipper også utenlands betalinger da Skilling har norsk klientkonto i norsk bank.

Skilling
ENKLEST & BILLIGST

Skilling

✅ Kurtasjefritt
✅ Kort, Klarna, PayPal++
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
PRISVINNENDE MEGLER

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 74 % og 89% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.

Har du spørsmål rundt det å kjøpe Facebook aksjer, aksjekjøp ved bruk av en CFD megler, eller om det er noe annet du lurer på i denne forbindelse, er det bare sende oss en mail på; post@cfdeksperten.no

Skilling
ENKLEST & BILLIGST

Skilling

✅ Kurtasjefritt
✅ Kort, Klarna, PayPal++
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Skilling
BEST I TEST

Skilling

10

✅ Kurtasjefritt
✅ Norsk kundeservice
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
ANBEFALT

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 76 % og 80% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.