Hvordan kjøpe Schibsted aksjer? Kjøp Schibsted her

schibsted-aksje

Ved å kjøpe Schibsted aksjer tar du virkelig den norske media bransjens historie.

Når du velger å kjøpe Schibsted aksjer så kjøper du ikke bare aksjer i et norsk media selskap som er helt ledende i det de driver med.

Du kjøper samtidig aksjer i et internasjonalt media selskap som faktisk har lykkes veldig godt i overgangen fra tradisjonelle trykte publikasjoner, til dagens nettbaserte aviser, magasiner og rubrikkannonsemarked.

I dag er Schibsted er et nordisk media selskap med over 5000 ansatte.

Kjøper du aksjer i Schibsted, kjøper du aksjer i et selskap som har fysiske og nettbaserte aviser og tidsskrifter i verdensklasse.

De mest kjente merkevarene er; VG, Aftenposten, Bergens Tidende, Aftonbladet and Svenska Dagbladet.

De som tar del i dette ved å kjøpe Schibsted aksjer, får en eierandel i den markedsledende nettbaserte markedsplasser som Finn.no i Norge og Blocket i Sverige.

Schibsted kontrollerer også en majoritetsandel av Adevinta ASA, som er en stor global aktør online innen rubrikk-annonse markedet.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.schibsted.com

Schibsted Avkastning siste 12 mnd; -20 % pr 8 februar 2022

Kom i gang med din aksjehandel ved å kjøpe Schibsted aksjer eller tusenvis av andre norske og internasjonale aksjer og andre verdipapirer hos en av våre favoritt meglere.

🚀 Den nordiske fin-tech megleren Skilling er vår suverene ‘Best i Test' megler. Skilling har den desidert enkleste trading plattformen og er veldig godt tilpasset norske kunder med BankID, konto i NOK, Norsk kundeservice og norske aksjer.

Skilling
ENKLEST & BILLIGST

Skilling

✅ Kurtasjefritt
✅ Kort, Klarna, PayPal++
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
PRISVINNENDE MEGLER

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 74 % og 89% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.

Har du spørsmål rundt det å kjøpe Schibsted aksjer, aksjekjøp ved bruk av en CFD megler, eller om det er noe annet du lurer på i denne forbindelse, er det bare sende oss en mail på; post@cfdeksperten.no

Skilling
BEST I TEST

Skilling

10

✅ Kurtasjefritt
✅ Norsk kundeservice
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
ANBEFALT

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 76 % og 80% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.