Hvordan kjøpe Yara aksjer? Kjøp Yara aksjer her

yara-aksje-tips

Å kjøpe Yara aksjer er så nærme du kommer å investere i norsk industri historie.

Yara er et godt kjent selskap på Oslo Børs og leverer hovedsakelig løsninger for landbruket.

Yara er et unikt, men samtidig et komplekst selskap med en forretningsmodell og et produkt-tilbud som ikke mange selskaper kan måle seg med.

De som velger å kjøpe Yara aksjer investerer samtidig i et selskap som er med på å bidra til økt global matvare produksjon.

Selskapets gjødselproduksjon utgjør en viktig del av det som må til for å produsere maten som kreves for den stadig økende befolkningen i verden.

Yara ble grunnlagt i Norge så langt tilbake som i 1905, og har i dag en global tilstedeværelse med aktiviteter i 150 land og ca. 15 000 ansatte.

Størst eier av Yare er det norske Folketrygdfondet med ca. 36 % av aksjene.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.yara.com

Yara Avkastning siste 12 mnd pr 1 februar 2022; 15 %

Kom i gang med din aksjehandel ved å kjøpe Yara aksjer eller tusenvis av andre norske og internasjonale aksjer og andre verdipapirer hos en av våre favoritt meglere

🚀 Den nordiske fin-tech megleren Skilling er vår suverene ‘Best i Test' megler. Skilling har den desidert enkleste trading plattformen og er veldig godt tilpasset norske kunder med BankID, konto i NOK, Norsk kundeservice og norske aksjer.

Skilling
ENKLEST & BILLIGST

Skilling

✅ Kurtasjefritt
✅ Kort, Klarna, PayPal++
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
PRISVINNENDE MEGLER

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 74 % og 89% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.

Har du spørsmål rundt aksjekjøp ved bruk av en CFD megler, eller er det noe annet du lurer på i denne forbindelse, er det bare sende oss en mail på; post@cfdeksperten.no

Skilling
BEST I TEST

Skilling

10

✅ Kurtasjefritt
✅ Norsk kundeservice
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
ANBEFALT

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 76 % og 80% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.