Flagg formasjon

En Flagg formasjon kjennetegnes ved en betydelig og bratt oppgang før formasjonen etableres og en kompakt formasjon som minner om en liten fallende trend.

Formasjonen skal utvikles i løpet av noen få dager til høyst et par uker.

Potensialet fra en flagg formasjon er ofte tilsvarende høyden på den forutgående kursbevegelsen forut for at formasjonen ble etablert.

Det er gjerne avtagende volum under utviklingen av formasjonen, mens volumet gjerne øker igjen når kursen bryter ut av formasjonen.

flagg-formasjon
Eksempel på en flagg formasjon.

Formasjonen ligner en liten fallende trend, -men kjennetegnes av at den er liten og kompakt og etablert over en kort tidsperiode (typisk 1-2 uker).

Potensialet er gjerne minst like stort som den foregående oppgangen i forkant av etablering av formasjonen.

Navnet på formasjonen kommer av at det ofte er en kraftig oppgang før formasjonen og formasjonen kan minne om et flagg på en flaggstang.

Skilling
BEST I TEST

Skilling

10

✅ Kurtasjefritt
✅ Norsk kundeservice
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
ANBEFALT

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 76 % og 80% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.