Kjøp kryptovaluta hos Skilling

Skal du kjøpe kryptovaluta i Norge kan du velge å kjøpe en finansiell kontrakt som speiler kursen til en kryptovaluta, eller investere direkte kryptovalutaen hvor den lagres i en wallet (lommebok for kryptovaluta).

Tradere velger ofte å benytte seg av CFDer da det ofte har mye lavere transaksjonskostnader, samt at man kan også velge å gå «short» en CFD.

Å gå short vil si at man tjener på at kursen til en kryptovaluta faller.

Mange kryptotradere benytter seg også av TradingView (program for teknisk analyse) som er integrert i handelsplattformen til Skilling.

Hvorfor trade kryptovaluta hos Skilling

Det er mange grunner til å velge å handle krypto via Skilling:

Skilling er suverent billigst på kryptovaluta. Videre er det viktig å handle hos en megler som er lisensiert og har tillatelse til å drive i Norge.

På denne måten slipper du potensielle problemer med å få gevinster tilbake til Norge samtidig som pengene dine er trygt oppbevart hos et lisensiert verdipapirforetak med alle tillatelser til å drive i Norge

Konto hos Skilling åpner du enkelt med BankID. Skilling har klientkontoer i norske banker slik at det er kostnadsfritt og ingen vekslingsgebyrer du behøver å bekymre deg for.

Hos Skilling handler du krypto i form av CFDer (derivat) og kan bruke giring opptil to ganger og gå short i markedet (tjene på fallende kurser).

Åpner du en såkalt non-EU account vil du kunne gire kryptovaluta hele 5 ganger, samt langt mere på andre instrumenter

  • Lynrask registrering med BankID
  • Lave kostnader
  • Regulert megler med godkjent drift i Norge
  • Kontovaluta i NOK (ingen vekslingskostnader)
  • X2 til X5 giring
  • Mulighet for å gå short

Skilling tilbyr i skrivende stund mer enn 50+ forskjellige kryptovalutaer som blant annet:

kjope-kryptovaluta-norge

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, DogeCoin, Polkadot, Terra, Chainlink, Dogecoin, Shiba Inu, Cardano, Monero, Iota og en lang rekke andre

Hvordan trade krypto hos Skilling?

Steg 1: Registrer deg hos Skilling (BankID)

For demokonto behøves kun telefon og epost.

Skilling
BEST I TEST

Skilling

10

✅ Kurtasjefritt
✅ Norsk kundeservice
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. 76% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.

Steg 2: Velg ønsket kryptovaluta i plattformen

kjop-monero-norge

Steg 3: Trade

kjop-monero-skilling

Husk at stop-loss og take-profit er aktivert som standard slik at du må endre eller fjerne disse om du ikke ønsker å benytte deg av de forhåndsdefinerte ‘standard-nivåene' her.

Skilling
BEST I TEST

Skilling

10

✅ Kurtasjefritt
✅ Norsk kundeservice
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
ANBEFALT

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 76 % og 80% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.