Kjøpe Fan Tokens hos Skilling

Fan tokens er en form for kryptovaluta som gir eierne av disse tilgang til forskjellige fan-relaterte medlemsfordeler.

Dette kan eksempelvis være slikt som å stemme på enkelte klubbeslutninger, belønninger, merc-design og forskjellige events mv.

Fan Tokens kan brukes av idretts-klubber, fan-klubber og andre organisasjoner for å demokratisere klubbledelse og organisere klubb relaterte opplevelser osv.

Skilling
BEST I TEST

Skilling

10

✅ Kurtasjefritt
✅ Norsk kundeservice
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. 76% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.

I motsetning til NFTer er fan tokener fullt ut omsettelige. Dette betyr at på samme måte som ved ordinære valutaer kan fan-tokens benyttes til å kjøpe klubb- mercendise, VIP-opplevelser mv.

I tillegg bidrar fan tokens til å styrke lag identiteten ved at en får en ny ‘fan-artikkel’.

Fantokener kan i praksis anses for kryptovalutaer å være, men de innehar ikke nødvendigvis de samme underliggende verdidriverne.

I eksempelvis Bitcoin eller Dogecoin blir verdien til enhver tid fastsatt ihht etterspørselen, mens ved fan tokens vil verdiutviklingen komme helt an på hvor mye fansen til enhver tid verdsetter å kunne kjøpe fan-produkter og / eller delta i de forskjellige klubb-relaterte arrangementene mv.

Hvordan fungerer Fan tokens?

Fans kan kjøpe digitale fan tokens og trade med disse på lik linje med andre kryptovalutaer. Når du trader disse vil kursen typisk endres løpende i henhold til tilbud og etterspørsel etter de forskjellige fan tokens populæritet.

Når eierne av fan tokens har et bestemt antall fantokener, får de rett til å stemme over en rekke temaer angående favorittklubben deres. Dette kan eksempelvis være temaer som;

  • En klubbs varemerke design
  • Turbuss design
  • Billettsalg

De forskjellige fan token fordelene gjør det mulig for fansen å føle seg mer involvert i klubben de allerede støtter, noe som kan tilføre en ny dimensjon av tilhørighet, stolthet og prestisje da deres fan tokens sannsynligvis vil øke i verdi etter hvert som klubben vokser og utvikler seg.

Fantokens skaper et eksklusivt fellesskap av de mest dedikerte fansen. De gir en ny måte for fans å delta i et spennende stemme- og belønningssystem.

Jo flere fantokens du eier, jo mer har du å si over klubben og jo mer lojalitet viser du til laget ditt.

Slik kjøper du fantokens

Den enkleste måten å kjøpe fan tokens er i praksis ofte via en CFD megler.

Skilling tilbyr i dag de populære Fan tokenene til;

• Paris Saint-Germain Fan Token
• FC Barcelona Fan Token
• Juventus Fan Token
• AC Milan Fan Token
• Roma Fan Token
• Attletico Madrid Fan Token

Steg 1: Opprett en konto hos Skilling (BankID)

Steg 2: Foreta et innskudd

Steg 3: Velg ønsket Fan Token i plattformen:

fan-tokens-skilling

Bør jeg kjøpe fantokener?

Å kjøpe kryptovaluta blir fortsatt sett på som en høyrisiko-investering av mange.

Kryptomarkedet er kjent for å være veldig volatilt, og meme-krypoter er de som er aller mest utsatt for kurs-svingninger.

Når det er sagt så kan stor risiko samtidig bety stor potensiell gevinst, og noen fan tokens har allerede steget betydelig i kurs.

Som ved enhver annen investering er det alltid fornuftig å nøye veie verdien av de egenskapene som presenteres opp imot kursen.

Enkelte fan tokens kan risikere å utvikle seg til å bli mindre investerings-lignende, og mer fan relatert eksponering mot de spesielle fordelene som de forskjellige fan tokens kan gi.

Skilling
BEST I TEST

Skilling

10

✅ Kurtasjefritt
✅ Norsk kundeservice
✅ Billigst på Krypto
✅ Norske Aksjer
✅ 4 Plattformer

Pepperstone
ANBEFALT

Pepperstone

8.5

✅ MT4, MT5, cTrader
✅ Spreads fra 0.0
✅ TradingView integrasjon

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. Mellom 76 % og 80% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos tilbyderene på denne siden.